Clean morgonsurf

Igår hade Siri sin kompis Elin med familj på besök och vi gick ner till stranden för lite häng. Vågor och stökigt men testade lite att hoppa i, men det var vild sjögång så jag gav upp snabbt. Tänkte egentligen gå upp tidigt dagen efter för att kolla vågorna men gick ner vid 8 och kikade och fick sällskap av grannen Johan som skulle ner och ta ett morgondopp.

Tvekade lite eftersom jag hade ont på ovansidan av högerfoten (oklar anledning) och gick upp igen men beslutade mig sedan för att man aldrig ångrar surf så gick ner med min Tablas. Knähöga vågor och cleant men tyvärr en djup ”kanal” längs stranden som gör att vågorna dör ganska snabbt och det går inte att surfa hela vägen in. Ett par hundra meter söder om bunkern var det dock lite bättre..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *