Sköna högrar på sydkusten

Blåste väst under dagen och hoppades att det skulle vrida in någonstans längs sydkusten. Packade in The Hermit i bagaget och min Tablas longboard på taket och söderut. Pernilla fyller år imorgon så gjorde ett stopp på Kåseberga Hide-Out för att köpa en keps.

Kollade in hamnen men det var bara små vågor som bröt långt in så inget surfbart. Åkte österut för att leta vidare och vid en pir var det riktigt bra. Relativt cleana midjehöaga högrar. Lite badare ute, några barn på boogieboards och en annan som ”kunde” surfa. Dessutom var det halvklart och vattnet var ”varmt”, 17-18 grader skulle jag gissa, det var i alla fall inte kallt på nått sätt.

Lite data från Dawn Patrol

Antal vågor17
Total våglängd 933 meter
Vågtid3 min 43 sekunder
Längsta våg85 meter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *