Utlandsvibes

När det hade börjat lägga sig

På väg hem till Malmö för att åka på semester några dagar till Alsace (ingen surf). Åkte förbi sydkusten där jag var för en vecka sedan och det var lika härligt idag men vågorna var tyvärr inte lika bra. Lite för mycket syd vilket gjorde att de bröt mer rakt in istället för att vrida runt piren.

Surfade på min Tablas en stund innan jag puttade in Siri på några vågor och sedan surfade jag själv en stund till. Barnen och Pernilla gick bort till campingen och köpte glass som vi åt när vi tittade på surfet.

Härligt ändå med sol och varmt vatten. Sparkade i en gren som satt fast i sanden innan jag hoppade i och nu har jag en blå lill-tå på högra foten men det går förhoppningsvis över. Kan faktiskt se grenarna på stranden i den här videon med Maria Petersson tagen veckan innan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *