Stormen Hans

Obligatoriska ”snabba bilden från bilen”

Jäkla skitväder i Sverige på sistone och förutom regn i allmänhet så kom nu stormen Hans snurrades. SV vindar på sydkusten så jag stack efter jobbet för att surfa och sedan var planen att åka hem till kompisarna Peter och Cilla i Gislövshammar för att träffa dem, sova över och surfa dagen efter med.

En massa surfare ut när jag kom, mycket longboardare. Och det behövdes verkligen idag, vågorna hade bar storlek men var feta och det blev dubbelvågor. Allt troligen på grund av att det var högt vatten av allt blåsande. Det var ingen strand kvar alls och man fick gå på betongvallen längst in för att gå tillbaka till piren. På Hoppa i plurret stod det att det var 12 grader. Kanske var det något varmare men varmt var det inte. Hade på mig neoprenkalsongerna under min 3/2 samt sommarbootsen.

Efter åkte jag till Peter och Cilla, åt pizza och drack sedan vin på Vyn, Daniel Berlins nya vinbar.

Tyvärr för litet dagen efter, velade lite att hoppa i på ett annat spot men åkte istället hem till Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *