Första turen med min nya CJ Nelson Parallax

Premiäråket

Var till Surfers i Varberg för ett par veckor sedan och köpte en ny longboard. En riktig drömbräda, en 9’3″ CJ Nelson Parallax som jag hoppas ska vara snabb och kul att svänga på.

Idag var det ett bra utflyktsdag med sol och 7-8 m/s SO vindar men det hade blåst hela natten så jag hoppades på vågor. Pernilla följde med men hoppade inte i men lyckades fånga min första våg. I videon har jag leashen på men den tog jag av för att undvika all tång samt att det bara var en annan person ute. Var dock nära att brädan åkte in på stenarna en gång…

Riktigt trevligt förutom att jag hade känningar i vänster axel innan jag hoppade i och fick ont i höger handled på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *