Efter en månads uppehåll med förkylning och värk

Haft problem med vänster axel ett par veckor och förra veckan kombinerades det med en förkylning. Men idag tänkte jag att jag chansar lite för jag behövde lite mental uppladdning och vad passar bättre än surf. Stack ner til sydkusten och det såg lite för litet i hamnen så åkte österut och kollade. Där var det större, men också rejält stökigare så det var inte ett val med min axel.

10 grader i vattnet så dags för vinterdräkten, vinterbootsen men körde 3mm handskar. Det var inte kallt då solen sken så fick dra av och på luvan lite. Tog första vågen när jag paddlade mot line-up och fick mycket efter det med. Noterade det att jag kunde ta av med nosen under vattnet, vilket inte riktigt borde gå, men den lyfte upp sig när jag fick fart och det blev inga nose dives.

Njöt av kaffe och ett par mackor i solen och snackade lite med Martin på IKEA och Fredrik som kom förbi när jag var på väg hem. Besökte Korv-Olle i Ystad på vägen hem för lite eftermiddags-lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *