Tångbad på sydkusten

Locals only parkeringen

Förra veckan drog stormen Babet fram och orsakade förödelse och vågor. På sydkusten försvann tydligen surfklubbens hus och här vid piren så försvann marken under vinterbadarnas hus så det stod på betongpelarna.

Åkte ned på söndag morgon för att få lite surf. När jag var här och kollade förra fredagen var det massor av tång och nu låg det mycket tång på stranden istället, men fortfarande en hel del i vattnet. Trots det fick jag faktiskt en del vågor men det var svårt att paddla ut så bättre att gå ut på piren och hoppa i igen.

När jag var på väg upp mötte jag Christian och Jeppe som var på väg i med förhoppning av att det skulle bli renare nu när vinden vred och lugnade sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *