Höstlikt på Torö Stenstrand

Det kunde ha blivit en episk dag på Torö. Det blåste visserligen västvindar här i Stockholm men det hade blåst i ett dygn så havet borde vara i rörelse. Tillsammans med 9-13 m/s vindar från mellersta och södra Östersjön så borde det pumpa på Torö Stenstrand men ändå inte vara onshore mush.

Återigen åkte jag kommunalt ut till Torö (men detta blev nog sista gången). Ute vid 12:30 och var nervös hela promenaden från stora vägen. Väl framme var det inte stort, men det var dock något större vågor ibland. Sprang på en annan surfare, Robert, som också stod och spanade. Hängde med ut i hans bil till Udden för att spana lite. Ett par killar i vattnet men inget tryck där heller. Tillbaka till allmänningen, lite snabbt krubb för mig och sedan i vattnet.

En liten chock när man hoppade i, det var oväntat (?) kallt. 12 grader visade Roberts klocka. Inga problem med 4/3 och bootsen från Atan värmde, men händerna var kalla. Satt i ”luciapose” hela session och fick som tur var några åk innan det var dags att ta bussen hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *