Sista surfet för augusti ute på Torö

Sista surfet för augusti ute på Torö ikväll. Åkte ut vid 18:00 och nu när ombyggnationen av väg 73 är klar är det precis 1 timma från porten till Torö Stenstrand. Hade hoppas på att komma ut redan igår men kom hem försent för att åka ut. Hörde att det hade fungerat men att det lagt sig snabbt på kvällen. Även lördagen hade fungerat och då hade det tydligen varit bättre på SO-vindarna.

Idag var det SV och inte så blåsigt vid Landsort men eftersom det blåst i tre dagar tryckte det på. Sköna vågor men ganska bumpigt med och mycket ”dubbelvågor”. Mycket folk ute med, när jag gick upp 20:30 var det fortfarande drygt 20 personer i vattnet. Tror inte man hade kunnat vara i mycket mer än 15-20 minuter till, mörkret kommer snabbt nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *